Bài viết Blog gần đây

 • 19 phút trước
  Đăng bởi Dragon born
    The Jailer growls and throws a puddle of spit all over the floor. Why am I here? You are an individual. Humans not welcome here. Would you be willing to let me go if I were a demon? There is no demon in you! Keep quiet and sit in the corner. You'll need to use other methods then. You will ha...
Xem tất cả

Nike Air Force 1 High Goedkoop

 • Nike Sportswear zet het tonale suède bovenwerk en de gomzoolformule voor de Nike Air Force 1 High Heren/Dames voor dames dit najaar voort en schakelt nu over van de dieptepunten die we eerder deze maand zagen naar de hoge tonen. De Air Force 1 High past bij de klassieke combinatie van zwart en kauwgom voor deze damesversie, gebouwd met een volledig suède bovenwerk en reflecterend zwart materiaal voor de swooshes, enkelband en hiellip.  Een donkere laag zwarte verf bedekt het leren bovenwerk bijna volledig, terwijl de riem, veters en de meeste armaturen ernaast overeenkomen voor een volledige stealth-achtige esthetiek. Nike Air Force 1 High Schoenen Dubraes zijn verwijderd van hun typische platte metallics en vervangen door een grote, numerieke hanger die doet denken aan "AIR" in dik reliëf. Verdere spelen op telefoons komen via de tongpatch in zijn speelse "1-800" -stempel en de all-over graphic waarvan de dikke tekst "CALL TODAY" naast cijfers en verschillende sterren aanhaalt.

  Nike's "EMB" -pakket is een soort eerbetoon aan Los Angeles - of, meer specifiek, een viering van de teams die de locatie hun thuis hebben genoemd. En hier, na een knipoog naar de Kings (of mogelijk de inmiddels verdwenen Raiders) en de Lakers, gebruikt het merk de Nike Air Force 1 High te Koop om de kleuren van de Dodgers te paraderen. Net als die ervoor koestert het ontwerp subtiliteit.

  Alleen de colorway zelf kan als openlijk worden beschouwd, omdat deze de eigen truien van het team weerspiegelt. Koningsblauwe canvasmarkeringen bovenop de teen, oogsteun, Swoosh en riem, terwijl witte lijnen eronder in een gladder leer. Nike Air Force 1 High Goedkoop Daarachter accentueert de hiel verder met kalligrafische tekst waarvan de stijl niet te veel lijkt op de vlaggen van de Dodgers zelf.

  De Kopen Nike Air Force 1 High van 1017 ALYX 9SM werd voor het eerst gezien in januari tijdens Paris Fashion Week en wordt binnenkort in de winkel gelanceerd. Onder de ingetogen opties heeft Matthew M. Williams, hoofdontwerper van het label, een two-tone colorway geprepareerd die doet denken aan paren uit de jaren 2000. Hoewel ze qua uiterlijk vergelijkbaar zijn met paren die mogelijk via de Nike-webwinkel worden verkocht, is de propositie van ALYX Studio onaangetast in termen van kwaliteit.

  www.dameshoe.com