Bài viết Blog gần đây

 • การพนันออนไลน์หรือที่เรียกว่าโปกเกอร์ออนไลน์เป็นรูปแบบหนึ่งของการพนันทางอินเทอร์เน็ตที่ผู้เล่นเดิมพันในเกมแห่งโอกาส การพนันออนไลน์สามารถเข้าถึงได้จากแหล่งต่างๆ เช่น แอพมือถือ โปรแกรมคอมพิวเตอร์ หรือเว็บไซต์ ความนิยมในการเดิมพันออนไลน์เพิ่มขึ้นตั้งแต่การถือกำเนิดของคาสิโนออนไลน์ในปี 1996 ซึ่งทำให้ผู้...
Xem tất cả

Hoe Seasons werkt in NBA 2K22

 • In NBA 2K21 introduceerde ontwikkelaar Visual Concepts een nieuwe functie voor MyTeam genaamd Seasons. Deze Battle Pass-achtige toevoegingen gaven spelers toegang tot uitdagingen die hen XP opleverden, die vervolgens nieuwe inhoud in die spelmodus zouden ontgrendelen. Met NBA 2K MT brengt Visual Concepts de functie naar zowel MyCareer als The W Online.

   

  Dit betekent dat spelers veel inhoud zullen hebben om door te werken in de meeste van de belangrijkste modi. Onlangs is 2K wat gedetailleerder ingegaan op wat spelers kunnen verwachten van seizoenen in 2K22. Het meest opvallende is dat Seasons dit jaar elke zes weken wordt vernieuwd. In 2K21 waren er sommige seizoenen die korter waren dan andere, maar dit jaar zou alles wat gestroomlijnder moeten zijn.

   

  We weten nu ook waar MyCareer-spelers naar uit kunnen kijken in hun battle pass. Zoals verwacht zullen er verschillende cosmetica zijn, maar spelers kunnen ook XP-boosts verdienen en nieuwe manieren om door de stad te reizen NBA 2K22 MT Kopen. Op bepaalde niveaus van de eerste pas krijgen spelers toegang tot inline skates en een skelter. Dat versnelt niet alleen je beweging door de stad, maar je ziet er ook nog eens geweldig uit.

   

  Visual Concepts heeft ook de Legend-status toegevoegd aan Seizoenen in MyCareer. Als je gezien wilt worden als de beste van de beste in de NBA, moet je de 40-level battle pass in vier verschillende seizoenen voltooien. Gelukkig hoeven ze niet opeenvolgend te zijn, maar het zal nogal wat werk vergen.

   

  In MyTeam gaat het weer zoals vorig jaar. Je werkt je een weg door verschillende uitdagingen terwijl je XP verdient. De eerste seizoensbeloning is een Pink Diamond-versie van Carmelo Anthony. Dat is een 96 ALG-kaart voor het voltooien van de pas. Hij zal waarschijnlijk niet de beste speler in het spel zijn tegen de tijd dat je hem kunt verdienen, maar het is nog steeds een leuke toevoeging voor fans.

   

  Ten slotte heeft The W Online een eigen pas die VC, cosmetica en badges geeft. Onthoud dat The W alleen beschikbaar is op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Als je die modus wilt spelen, zorg er dan voor dat je de game ophaalt voor consoles van de huidige generatie.